Hlavní obsah
Článek

Zajímá vás, jak vypadají domy slavných? Super.cz vám dnes ukáže pětici luxusních sídel známých světových celebrit, které se nacházejí na krásných písčitých plážích v losangeleském Malibu, což je jedna z nejdražších adres vůbec.

Originální domek na trámech přímo u moře vlastní přitažlivý hollywoodský hezoun Gerard Butler. Chybět nesmí prosklená část s terasou a výhledem na moře. Jeho letní sídlo je zároveň obehnané pořádnými balvany. Jako správný americký patriot má Gerard na domě vyvěšenou také státní vlajku.

Další letní sídlo v Malibu patří herci Owenu Wilsonovi, jehož šlechtí, že myslí také na ekologii. Na střeše svého domu má totiž solární panely, které se ve slunné Kalifornii jistě náramně hodí. Krásnou vilu zdobí živý plot a popínavé rostliny, které sahají přes terasu až ke střeše. Ani Owen se samozřejmě neochudil o překrásný bazén.

Pořádně futuristickou stavbu vlastní americký akční herec a přítel nejpřitažlivější ženy světa Rosie Huntington-Whiteley Jason Statham.  Šedá zkosená budova s otevřenou částí, kde se nachází prostorná terasa má přímý vstup na moře a je opravdovou architektonickou lahůdkou.

Překrásný prosklený dům na pláži patří čokoládové krásce a jedné z představitelek Bond girl Halle Berry. Herečka má nejspíš ráda dostatek slunce, a proto má hned tři terasy. Jedna se nachází v prvním podlaží a je téměř stále ve stínu, další a zároveň největší je v druhém podlaží a poslední terasa se nachází dokonce i podél střechy. Jelikož je dům přímo na pláži, stojí na několika podpůrných sloupech, aby odolal mořským vlnám.

Skutečná superluxusní rezidence však říká pane režisérovi Stevenu Spielbergovi. Rozsáhlé sídlo se nachází jen kousek od pláže, má několik desítek pokojů a poskytuje maximální komfort. Na několik dní jej nyní bude obývat David Beckham s rodinou, a to do doby, než si najdou v Los Angeles vlastní vhodné obydlí.

Reklama

Další články

Načítám