Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah mezi Zdeňkem Podhůrským a Ilonou Andrejskovou trval dlouhých sedm let, před dvěma měsíci ale přišel rozchod. A to mluvili o svatbě... Do společnosti už však Podhůrský vyráží s novou dívkou.

Devatenáctiletou Veroniku vyvedl na otvíračku baru, kde ji označil za ‚kamarádku‘, ale všem kolem bylo jasné, že jde o něco víc, společně dorazili také na nedávné vystoupení Pavla Kožíška, kde Zdeněk svou kamarádku před blesky fotoaparátů něžně otlapkával.

Zálibu v mladších ženách našel rovněž přítomný Vladimír Hron, který ze své o 18 let mladší partnerky učinil před třemi lety právoplatnou manželku.

V Kožíškově divadle nemohly chybět ani Hana Mašlíková a Martina Dvořáková, dorazila také například Leona Machálková, která své tělo k jednomu z triků dokonce propůjčila. Nadšená z toho ale příliš nebyla. "Vyzkoušela jsem si, jaké to je levitovat, a musím zkonstatovat, že velmi náročné," svěřila zpěvačka, již doprovodil syn a maminka.

Reklama

Další články

Načítám