Hlavní obsah
Článek

Oblíbený moderátor Pavel Poulíček (40) byl patnáct let neodmyslitelně spjat s televizí Nova. Na první české komerční stanici patřil k nejvýraznějším tvářím. Před pěti lety ale sporťák a moderátor zábavného soutěžního pořadu Kolotoč zmizel z obrazovky. Od té doby se toho u něj hodně změnilo. Tedy až na vzhled.

Rozhodně se nemá špatně. Působí jako marketingový a mediální ředitel promotérské společnosti pořádající golfový turnaj prestižní série European Tour a kontakt neztratil ani s moderováním, které ho pořád baví. Milovník golfu, jemuž propadl už v roce 1996, momentálně moderuje golfové přenosy na televizní stanici Golf Channel.

Daří se mu také v soukromém životě. Ještě v dobách, kdy Poulíček působil na Nově, se hojně propíral jeho rozvod s modelkou Martinou, která se později vdala za zpěváka Richarda Krajča (ani s ním již není). V současnosti je Poulíček šťastný po boku druhé manželky Petry, se kterou má téměř dvouletou dceru Sofinku. Sympatický moderátor vypadá téměř stejně jako před lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám