Hlavní obsah
Článek

Australská hudební hvězda Iggy Azalea (24) se rozhodla vylepšit své tělo implantáty, díky nimž na sebe nebude strhávat pozornost jen rozměrným pozadím. Nová ňadra si nemůže vynachválit, takže není důvod o úpravě mlčet.

Když Iggy došla k závěru, že jí už prsa neporostou, rozhodla se vypomoci si chirurgickým zákrokem. Změna v oblasti jejího hrudníku je tak výrazná, že zpěvačka nemohla své vylepšení tajit. „Ano, před čtyřmi měsíci jsem si nechala něco upravit. Mám větší prsa, po nichž jsem odjakživa toužila,“ přiznala Iggy v magazínu Vogue.

Interpretka, která se úspěšně zavedla na americkém hudebním trhu, nejprve nechtěla o silikonových implantátech mluvit, aby u fanynek nevzbuzovala komplexy z jejich postav. Nakonec se ovšem rozhodla, že není důvod dělat tajnosti.

V souvislosti se zvětšením ňader se začalo spekulovat o tom, zda si Iggy Azalea nenechala vylepšit i svou výraznou zadnici. Zpěvačka to ovšem odmítla s vysvětlením, že má velmi úzký pas, což prý její sedací partie opticky rozšiřuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám