Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní stav Reného Angélila, jenž je manželem zpěvačky Céline Dion (46), se horší. Třiasedmdesátiletý hudební manažer, který je zároveň objevitelem kanadské hvězdy, trpí rakovinou hrdla a není schopen sám jíst. Zpěvačka nyní v televizním rozhovoru s Deborah Roberts uvedla, že jej musí třikrát denně krmit brčkem.

Dojemnou zpověď zpěvačky, která po celou dobu své kariéry věrně stojí po boku svému o téměř třicet let staršímu muži, přenášela stanice ABC News. Dion se ve chvíli, kdy hovořila o krmení brčkem, neubránila slzám. V minulosti již kvůli manželově nemoci rušila svá pravidelná vystoupení v Las Vegas.

Angélil poznal svou ženu v jejích dvanácti letech roku 1980, kdy si ji vzal pod svá ochranná křídla. Z pracovního vztahu se zrodil partnerský o sedm let později. Vzali se roku 1994 v Montrealu. Mají spolu dnes čtrnáctiletého syna Reného Charlese a čtyřletá dvojčata Eddyho a Nelsona, která se narodila pomocí umělého oplodnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám