Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Coco (32) s bujnými křivkami opět dráždila muže na pláži v Miami hodně provokativními bikinami. Modelka a manželka rappera Ice-T je nejvíce pyšná na svůj kulatý zadeček a poprsí a oboje se snaží co nejvíce „prodat“ a ukázat. Stud a soudnost se jí evidentně vyhýbají velkým obloukem i v případě, že jde na pláž se svou matkou.

Kyprá Coco, vlastním jménem Nicole Austin, zvolila růžové trojúhelníčkové bikiny s motivem růží, jejichž vrchní díl zakrýval jen minimum z jejích dmoucích se silikonových ňader. Zahalenější nebyla ani ve spodních partiích. Vysoce vykrojené kalhotky byly o pár čísel menší.

Modelka se v posledních dnech dostala ještě více do povědomí zaoceánské veřejnosti poté, co se v červnu na stanici E! začala vysílat v USA a Kanadě reality show Ice Loves Coco o jejím soužití s rapperem, s nímž minulý měsíc po šesti letech obnovila svatební slib.

Zatímco blondýnka ochotně připouští, že její poprsí je dílem plastických chirurgů, pevně si stojí za svým pozadím, o němž tvrdí, že je její přirozené. „Můj zadek je samozřejmě stoprocentně přírodní. Necháme to otestovat několika ženami, které se ho budou smět dotknout a zmáčknout jej, abych dokázala, že tam není nic daného. Vždycky jsem měla velký zadek, ale dnes si myslím, že je to stylové,“ nechala se slyšet Coco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám