Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda za sebou má i přes svou velmi malou výšku řadu modelingových úspěchů. „Modelku jsem dělala od třinácti let, ale měla jsem jeden handicap – výšku. Měřím asi sto šedesát pět centimetrů, což je na modelku opravdu málo. I přesto jsem ale byla v těch nejlepších agenturách. Bavilo mě to, ale nikdy jsem se v tom úplně neviděla, byly to spíš nárazové akce, párkrát jsem díky tomu byla v zahraničí, nafotila jsem nějaké kampaně a kalendáře," řekla Super.cz Svoboda.

Nyní si kráska z Novy modeling vyzkoušela znovu, když předvedla nové šaty z dílny Blanky Matragi. Pohyb v nich měla kvůli své výšce velmi omezený, o Blance je známé, že šaty šije na dívky od 180 centimetrů výš.

"Jsou velmi krásné, ale opravdu dlouhé. Není to úplně jednoduché se v nich pohybovat, ale není to ani nemožné," říká moderátorka, které se šaty, nápadně připomínající svatební róbu, líbily. "Mám ráda jednoduchost, ale tohle je pro mě ještě únosné. Tyhle šaty jsou spíš secesní, jemné, to mi sedí," dodala Svoboda, která už má jednu svatbu, jež ale skončila rozvodem, za sebou. Nyní sexy blondýnka žije s přítelem Ondřejem Křivkou. Užije si veselku podruhé?

Reklama

Další články

Načítám