Hlavní obsah
Článek

Kalifornská značka balených vod si pro propagaci svých výrobků vybrala ten nejlepší možný způsob. Oslovila řadu krásných modelek, krásek z Playboye i začínajících hereček, které se neváhají svléknout na pláži s lahví vody v ruce.

Z dráždivých fotek na prosluněné pláži pak vznikají lákavé billboardy, ze kterých Kaliforňané doslova nemohou spustit oči. A my se jim nedivíme...

Další fešandou, jež se nestydí odhalit božské křivky, je atraktivní modelka a osobní fitness trenérka z Los Angeles Nikki Nixx. Tato kráska se pyšní postavou jako z fitness katalogu, na které tvrdě dře v posilovně. A tam, kde nepomohla příroda, zasáhly šikovné ruce plastických chirurgů.

Upravená ňadra Nikki Nixx samozřejmě ukázala, byť jejich část cudně zakrývala rukama, protože se nejednalo o focení žádné laciné reklamy, ale sexy obrázků podtrhujících ženskou krásu v bikinách.

Nikki Nixx je známá také tím, že se kamarádí s neúspěšnou herečkou Maitland Ward, která o pořádnou roli zavadila před dlouhými osmi lety. Od té doby dělá všechno proto, aby se připomněla, včetně svlékání na veřejnosti a pózování na značně provokativních fotkách.

Lukrativní focení reklamy tak Maitland Ward, známá například ze seriálu Kutil Tim, musí své méně známé kamarádce notně závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám