Hlavní obsah
Článek

Stal se zázrak století! Iveta Bartošová (†48) asi opravdu není z masa a kostí. Jinak by snad ani nebylo možné, aby se po všech životních pádech opět sebrala a udělala ze sebe znovu sexbombu, která všem svým vzhledem vyrazí dech. Jako tentokrát. Ještě před měsícem Iveta zkolabovala a kvůli potížím s pitím skončila na psychiatrii. Nyní se ale po pobytu se svou láskou Domenicem Martuccim (47) ve slunné Itálii proměnila v krásku, kterou by do svého harému bral všemi deseti i italský premiér Silvio Berlusconi.

Naši reportéři navštívili Ivetu v domě Domenica v italské Peschici a nestačili zírat. Opálená pěnice je přivítala s novým účesem, v krátkých šmrncovních šatech a s líčením, které ještě víc podtrhlo její sex-appeal. Tohle že je žena, která se podle svého exmanažera ještě před pár týdny válela namol po zemi a díky zničeným játrům a ledvinám byla v posledním tažení?

"Mám tu klid a svědčí mi to tady. Je tu se mnou i syn Artur a moje láska Domenico. Nic víc si přát nemůžu," řekla nám Iveta na uvítanou. Ke změně vzhledu se rozhodla spontánně. "Na Sardinii jsem si nechala obarvit vlasy, tady v Peschici mi jedna perfektní kadeřnice střihla nový účes. Podobný jsem už měla před svatbou s Jirkou Pomeje. Na léto je to ideální a já navíc miluju změny," tvrdí Iveta, které účes opravdu sekl.

Stejně jako šaty, které rozhodně nepocházejí od žádného z renomovaných módních návrhářů. "Koupili jsme je tu za osm eur (zhruba dvě stě korun - poznámka redakce). Nepotřebuju luxus. Líbí se vám? Asi poprosím Domenica, ať mi kvůli vám koupí ještě kratší," provokovala bývalá princezna českého popu.

Každý den prý Iveta tvrdě maká na své kondičce. Díky tomu se zdá, že se zbavila bříška. "Neběhám ale po pláži, i když je tu krásná. Běhám jako Rocky ze schodů a do schodů. A každý den plavu. Mám to tu jak v lázních. Lepší než v blázinci," smála se evidentně odpočatá Bartošová. Naši reportéři doprovázejí Ivetu v Itálii na každém kroku a připravují pro vás další exkluzivní informace.

Reklama

Další články

Načítám