Hlavní obsah
Článek

Jen sedm měsíců po narození syna Maxe má modelka Simona Krainová (51) zpátky svoji fantastickou figuru. A to pro ni téměř nic nedělá! Čtenář Super.cz Simonu s rodinou nachytal na jejich dovolené v tureckém letovisku Antalya a poslal její snímky v plavkách.

„Ukazovat se v plavkách národu jsem rozhodně neměla v plánu. Věřila jsem, že v luxusním hotelu, kde jsme si zaplatili samostatnou vilu, budeme mít soukromí,“ rozčílila se Simona, když se dozvěděla o existenci fotek.

„Horko bylo i v Čechách, ale u moře je vždycky snesitelněji. A Max miluje vodu,“ rozplývala se Krainová, která už je snad na třetí letní dovolené. Jak si tohle může mamina na mateřské dovolit? „Karel spoluvlastní cestovní portál Cestuj.cz, takže nás to skoro nic nestojí,“ vysvětlila modelka.

Simona vypadá na fotkách jako by nikdy nerodila. Prý ale pro figuru téměř nic nedělá. „Zkusila jsem jít párkrát do fitka, ale když už třeba malý spinká, jdu si taky raději lehnout. A v jídle se taky nijak zvlášť nehlídám. Vážím stejně jako před otěhotněním,“ přiznala Simona.

Reklama

Další články

Načítám