Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě 2 dny ušetříte tisíce korun při nákupu nového nábytku. Jak by se vám líbila moderní ložnicová sestava za 47 % obvyklé ceny nebo prostorná rozkládací sedačka za pouhých 8 690 Kč? A co matrace zdarma a k ní ještě 2 polštáře jako dárek? Nejen tyto, ale i další desítky skvělých zlevněných kousků do celé domácnosti teď najdete v e-shopu MT-nábytek.cz. Ale pospěšte, budou tam jen do 31. března!

Toto už opravdu hlava nebere. Za super ložnici teď dáte o 24 452 Kč méně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybavte si ložnici moderním nábytkem z kolekce Cordelia se slevou 53 % a užívejte si mnohem příjemnější noci i dny. Na výběr máte rozměr dvoulůžka, šířku šatní skříně a matraci přesně pro vaši postavu. Nechybí ani vychytávky jako LED lampičky přímo v čele postele nebo zapuštěné dekorativní úchyty dvířek. Prostě jednoznačná jednička letošního jara. Obvykle za 46 422 Kč.

Kam uložíte zimní bundy, čepice a lyžáky? Do prostorné skříně s velkým zrcadlem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní obměna vašeho šatníku bude výrazně jednodušší díky šatní skříni Donzel 2 s kombinovanými úložnými prostory. Vyberte si šířku a vnitřní uspořádání skříně podle svých potřeb, stejně jako světlé nebo tmavé barevné provedení. A nejen to. Díky čelnímu zrcadlu budete v každém okamžiku vědět, jak vám to sluší. Záruka vaší dlouholeté spokojenosti. Obvykle za 7 833 Kč.

3 v jednom se slevou skoro 9 tisíc! Multifunkční sedačka pro lenošení i spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co čekáte od své sedací soupravy? Spoustu místa, pohodlí, možnost rychlého rozložení? Přesně to a ještě mnohem víc vám nabízí rohová sedací souprava Darcy, zlevněná nyní o celou polovinu ceny. Čalounění látkou nebo ekokůží v barvě, na jakou si vzpomenete, objemný vnitřní úložný prostor i komfortní polštáře - to nejlepší do vašeho obýváku. Obvykle za 17 397 Kč, sleva 50 %.

Dá vám někdo něco zadarmo? My ano! Matraci a ještě 2 polštáře navrch

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte unavenému tělu plnohodnotný a zdravý odpočinek na pěnové matraci Nazario s kokosovým vláknem. V jarní akci teď zaplatíte jenom jednu a druhou k ní dostanete zdarma. Matrace bez problémů unese i pořádného chlapa, má pratelný potah a je vhodná i pro alergiky. Navíc vám k ní jako poděkování přidáme ještě 2 anatomické polštáře. A to už se vážně vyplatí. Obvykle za 11 180 Kč.

Desítky dalších kousků nábytku v jarní akci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevybrali jste si z této ochutnávky? Objevte spoustu dalších modelů za akční ceny. Díky ohromujícím slevám máte právě teď tu nejlepší příležitost k pořízení nového nábytku:

Další články

Načítám