Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by si nevážila toho, čím ji příroda obdařila... To, co kdysi bylo na Kim Kardashian (43) opravdu hodné obdivu, byly její husté zdravé vlasy. Podívejte, co z nich po neuváženém odbarvování na platinovou blond zbylo...

První překvapení nastalo, když se Kim Kardashian v lednu představila ve zkráceném účesu pod ramena, a další pak začátkem měsíce, když ze sebe vytvořila blondýnu. Světlé ombré, se kterým se představila po porodu dcery North, bylo slabým odvarem. Jenže Kim si během svého pobytu ve Francii, kde nemohla chybět na pařížském týdnu módy, zaběhla i do jednoho proslulého salónu, kde na ní peroxidem rozhodně nešetřili. Od té doby dává Kim svým kadeřím příšerně zabrat, jelikož je odbarvuje týden co týden, aby se vyhnula nevzhledným odrostům.

Jenže reakce na takový příliv chemie na sebe nenechala dlouho čekat. Když si v neděli zašla s manželem Kanyem a dcerou North na oběd do restaurace Nobu v Malibu, její dříve zdravé lesklé kadeře začaly připomínat vysušený chemlon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám