Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedm let v řadě jí patřilo prvenství v žebříčku nejlépe placených modelek. Minulý týden však sama přišla s informací, že se v budoucnu hodlá věnovat jen reklamním kampaním a focení. Na přehlídkových molech už tak skálopevné křivky Brazilky Gisele Bündchen (43) vídat nebudeme. Kdo o ně však rozhodně nebude ochuzen, je její manžel Tom Brady (37).

S ním i s jejich dětmi a několika psy modelka před několika dny odletěla na dovolenou do středoamerické Kostariky, kde možná chtěla zeštíhlení svých pracovních povinností a to, že se nyní bude víc věnovat rodině, řádně oslavit.

Přestože spolu Gisele a Tom mají dvě děti (pětiletého Benjamina a dvouletou Vivian) a randit spolu začali už v roce 2006, na pláži působili jako dva čerstvě zaláskovaní milenci. Toma nenechával v klidu hlavně manželčin pevný zadeček, kterého se každou chvilku letmo dotknul. A přestože je to on, kdo je profesionální sportovec a jako posila New England Patriots letos pomohl svému týmu k vítězství v Super Bowlu, svalstvo má viditelně vyrýsovanější jeho i po dvou porodech útlá žena...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám