Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad vztahem Světlany Nálepkové (63) a Václava Plesky se prý stahují mračna. Herečka se se svým o dvacet let mladším partnerem vídá jen sporadicky. Lidé z jejich okolí hovoří o rozchodu.

"Rozešli se už před časem," sdělil nám kamarád herečky. Super.cz požádal o vyjádření přímo Světlanu Nálepkovou, kterou náš dotaz zjevně zaskočil. „Všechno je při starém, žádné novinky se u nás nekonají,” hodila vše do autu herečka. Pravdou ale je, že sympatický Moravák Vašek se odstěhoval do Anglie, kde pracuje v gastronomii, a dvojice se příliš často nevídá.

Že není všechno v pořádku, naznačuje skutečnost, že nestárnoucí herečka svého milého na britských ostrovech ještě ani jednou nenavštívila. „Zatím jsem tam nebyla, protože jsem toho měla hodně. V poslední době jsem měla vlastní cestovatelské plány,” uvedla Nálepková a dodala, že nyní se snaží hlavně věnovat vnoučkovi Michalovi a pomáhat s dítětem své dceři Pepině.

Ta se nedávno rozvedla s otcem svého dítěte a už má za něj podle našich informací náhradu. "Pepina má nového přítele, je to o deset let starší svobodný Francouz," dozvěděli jsme se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám