Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O ženě se málokdy dá tvrdit, že zraje jako víno. V případě komediální herečky Roseanne Barr je to ale rozhodně na místě. Stěžejní postava sitkomu Roseanne prošla kompletní změnou image. Poté, co loni hodně zhubla, došlo i na nové vlasy. Roseanne, která je zimní typ, ze sebe udělala blondýnku a světe, div se, vypadá senzačně.

Dvaašedesátiletá Barr se před svou pondělní účastí na filmovém festivalu Tribeca ve West Hollywoodu vyfikla. Do tamního Standard hotelu, kde se akce LA Kickoff Reception konala, se dostavila ve zlatých šatech, kabátku i šálce. Společně s mladistvým blond rozcuchem zářila do daleka a nešlo si jí nevšimnout.

Roseanne to nejdřív zkoušela po klubech jako stand-up komička, než získala roli v po ní pojmenovaném sitkomu, za niž dokonce získala cenu Emmy i Zlatý glóbus. Děj přitom hodně čerpá z jejího reálného života.

V reálném životě si Barr v jednadvaceti vzala zaměstnance motelu Billa Pentlanda, s nímž má tři děti jménem Jessica, Jennifer a Jake. Rovněž má lesbicky orientovanou sestru Geraldine a gay bratra Bena. S Billem se rozvedli v roce 1990. Čtyři dny po rozvodu si herečka vzala kolegu Toma Arnolda, vydrželo jim to ale jen necelé čtyři roky. Jejím třetím manželem byl Ben Thomas, s nímž má ještě syna Bucka, ale ani tentokrát to nebylo na věčné časy a dvojice se odloučila v roce 2002. Jejím dlouholetým partnerem je nyní muzikant Johnny Argent.

Reklama

Další články

Načítám