Hlavní obsah
Článek

V časech, kdy na filmovém plátně řádila jako jeden z Charlieho andílků, patřila Cameron Diaz (51) k nejobdivovanějším herečkám. Teď už je z ní ale vdaná paní, která vyráží do supermarketu v oblečení jako důchodkyně.

Cameron Diaz má ve svém repertoáru spoustu sexy fotek, díky nimž se zařadila do žebříčků nejžhavějších žen světového šoubyznysu. Slavná herečka ještě loni před kamerou předvedla, že má stále výstavní křivky, ale po lednové svatbě s Benjim Maddenem to s ní jde z kopce.

Za svlékání v komedii Sex Tape Cameron obdržela Zlatou malinu za nejhorší ženský herecký výkon v hlavní roli, což jí určitě náladu moc nezvedlo. Herečka má však očividně jiné priority a hýčká si manžela, jehož se dočkala až po čtyřicítce. Rodinný život ovšem ze sexy herečky udělal usedlou maminu.

Nákup v supermarketu samozřejmě není důvodem k velkému parádění, ale šaty v délce pod kolena doplněné hnědým svetříkem a účesem seniorky Cameron tak výrazně přidaly na věku, že si zákazníci v supermarketu mohli myslet, že jde o hereččinu matku, která je Diaz podobná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám