Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější postavička britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, které se přezdívá Frenchy, si založila kariéru na svlékání se na veřejnosti. Devětatřicetiletá silikonová blondýna na sebe pravidelně upozorňovala v centru Londýna, když děsila kolemjdoucí v infantilních růžových plavečkách, jejichž horní díl většinou s úsměvem na rtech odhazovala stranou.

Provokace se této rodačce z Paříže vyplatily. Proslavila se totiž dokonce i v USA, kde se snaží uplatnit nejen jako exhibující divoška, ale také jako zpěvačka. Na pláži v Malibu tak natáčela téměř nahá hodně žhavý videoklip, který jí kupodivu přinesl vytoužený úspěch.

Dnes už je natolik slavná, že si na pláži v Malibu pořídila domek. Frenchy je známá také častými návštěvami plastických chirurgů. Na jejím těle totiž neexistuje téměř žádné místo, které by bylo dílem přírody. Nápadně se také stylizuje do herečky Tori Spelling, známé ze seriálu Beverly Hills 902 10, která je plastikami pověstná. Přestože v obličeji vypadá jako vyžilá sexbomba, s nestydatými provokacemi rozhodně nepřestává.

Tentokrát se na pláži producírovala hned v několika zbrusu nových růžovobílých bikinách, jejichž horní díl má co dělat, aby zakryl Frenchiny obří plastické míče. Hvězda reality show chce za každou cenu vypadat vyzývavě a exhibicionistku nezapřela ani při výběru partnera.

Po jejím boku už nějaký ten pátek stojí kadeřník celebrit jménem Daniel DiCriscio, který se do francouzské slávychtivky ze šmírovací reality show natolik stylizoval, až začal vypadat přesně jako její kopie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám