Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) přivítala jaro svými typickými zbraněmi. Na plesu prezidenta Miloše Zemana a jeho ženy Ivany, který se před několika dny konal na Pražském hradě, přitahovala oči přítomných mužů doslova jako magnet.

V šatech s obrovským výstřihem totiž vystavila na odiv svá bujná ňadra, jež bránila příslušníkům silnějšího pohlaví v tom, aby se této vyzývavé blondýně dívali jen a jen do očí. Brožová ples moderovala s charizmatickým Markem Vašutem (63), jenž raději hleděl před sebe, protože pokušení v podobě neskrývaného obdivu naditého hrudníčku jeho moderátorské kolegyně bylo příliš silné i pro něj.

Brožová se i tři roky před padesátkou ráda stylizuje do role sexbomby, která s oblibou zabrnká na struny erotické fantazie každého muže. S takovými nebezpečně dráždivými zbraněmi, jimiž disponuje její hrudník, to jde atraktivní herečce celkem snadno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám