Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve společnosti se už ukazuje minimálně, přibývající vrásky jsou tak vždy čím dál patrnější, charizma jako by u něj ale také sílilo. Tomáš Hanák, herec dlouhodobě označovaný za největší mužský sexsymbol země, se po delší době objevil v Praze na promítání filmu Lovci a oběti, v němž hraje jednu z hlavních rolí, a opět popletl hlavy přítomným dámám!

Hanák bydlí v Nižboru několik desítek kilometrů od hlavního města a z domoviny vychází, jen když je nejhůř. „Teďka už prakticky své bydliště na Křivoklátsku neopouštím. Přichází to s věkem. Mně se do běsné, hektické Prahy vůbec nechce a doma jsem blažený, užiju si v restauraci kutilských i provozních prací. Teď jsem se vlastně rekvalifikoval na údržbáře!“ chlubil se Super.cz výborně naladěný Hanák.

Toho totiž potěšilo, jak se snímek, na němž nechal kus života i srdce, povedl. Natáčel se už před dvěma lety, tvůrci se ale rozhodli, že chtějí nabídnout biják, který má hlavu a patu, a skoro kompletně ho přetočili. A podle ohlasů se jim to opravdu povedlo. Hanák, jenž hraje boháče, který pomáhá finančnímu průšviháři Martinu Krausovi, hodně do natáčení mluvil a je na to hrdý.

„Po té první verzi jsem si opravdu říkal, že zmizím někam do hvozdů, teď vidím film, který je opravdu koukatelný, má drive, a navíc myslím, že leckoho odradí od nějakého šíleného půjčování. Mám z toho opravdu dobrý pocit. Nejhorší je, když je divák po odchodu z kina zklamaný a lituje vyhozených peněz. Takže kvůli tomu mi stojí za to se filmu víc věnovat. Navíc, když pak jdu po ulici, aspoň za sebou neslyším odplivnutí si,“ říká, proč tak rád mluví do natáčení ku prospěchu filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám