Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přísnější stravovací režim i cvičební morálka sice začínají nést své ovoce, ale jedna partie jako by se u americké televizní osobnosti nechtěla hnout ani trochu, ba naopak. Khloé Kardashian (39) vždy platila za tu nejtělnatější ze sesterské pětice, ale tak skvěle jako v pátek v klubu Oak v Las Vegas dlouho nevypadala. Její pozadí je sice vůči zbytku postavy trochu neúměrné, ale díky posilování rozhodně drží tvar.

Bílé šaty obepínající každý milimetr jejího těla byly bezesporu trefou do černého. Zraky nejednoho z hostů spočinuly na prosvítajícím spodním prádle, ale především na oblých hýždích, za které by se nemusela hanbit ani průkopnice tohoto trendu a její starší sestra Kim Kardashian.

Do Mirage Hotelu a Casina, kde se večírek konal, Khloé nedoprovázel rapper French Montana, s nímž po rozvodu s basketbalistou Lamarem Odomem chodí a rozchází se stále dokola. Že by urostlá Kardashianka rozhazovala nové sítě?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám