Hlavní obsah
Článek

Francouzské Saint Tropez si pro svou dovolenou vybrala i americká herečka a bývalý modelka Jerry Hall (55) se svým partnerem australským miliardářem Warwickem Hemsleym. A přestože Jerry už nemá postavu jako dřív, v decentních jednodílných červenobílých plavkách se zavazováním kolem krku vypadala na svůj věk stále dobře.

V Saint Tropez si užívá například i Ivana Trump, která opět provětrala svůj letní šatník a vzala si na sebe na svá léta velice odvážné modely, své tělo předvedla dokonce i v plavkách. Po jižním pobřeží Francie se v těchto dnech projíždí na jachtě i Michael Douglas se svou nádhernou ženou Catherine Zeta-Jones nebo miliardářské dcerky šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestonea Tamara a Petra.

Jerry se nesnaží zastavit čas. Na pláži se klidně objevila bez make-upu a v malém smotaném drdůlku. Po jejím boku byl stále její přítel, australský realitní magnát Hemsley (55), s nímž se Hall sblížila minulý rok. Dvojice se setkala během divadelního představení v Perthu, kde Hall hrála hlavní roli. O několik týdnů později se k němu nastěhovala.

Reklama

Další články

Načítám