Hlavní obsah
Článek

Už minulý týden média obletěly fotografie Patricka Schwarzeneggera, kterak během dovolené v Mexiku ‚truchlí‘ kvůli nepřítomnosti své drahé polovičky Miley Cyrus (31). Jednadvacetiletý model se rozhodně nebrání zájmu slečen, a i když naštvané Miley po prvním sbližování s neznámou brunetkou vzkázal, že by ji nikdy nezklamal, v neděli si důvěrnosti zopakoval dokonce se svojí ex.

Patrickův táta Arnold si nejspíš při pohledu na fotografie, na nichž jeho syn na párty v plážovém baru otlapkává jiné, mne ruce. Vůbec se totiž netají tím, že jeho známost s americkou zpěvačkou se špatnou pověstí neschvaluje.

A co vlastně Patrick v Mexiku vyvádí? Nejdřív se choval velmi důvěrně k jedné tmavovlásce. Nescházela objetí, šuškání do ucha a nakonec ani body shoty z jejího pupíku. Kdo však čekal, že po jeho veřejném kání, kdy se dušoval, že šlo pouze o nejlepší kamarádku, zkrotne jako beránek, měl vidět jeho víkendové ‚sekání latiny‘. Do Cabo San Lucas přiletěla jeho bývalá přítelkyně Taylor Burns, s níž Patrick zabředl do družného hovoru a nakonec si od ní nechával i mazat záda krémem. Patrick zkrátka bude mít po příjezdu domů co vysvětlovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám