Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Častou návštěvnicí přehlídek v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu byla také Emma Smetana (36). Moderátorku, zpěvačku a herečku jsme zastihli hned první sobotní den na přehlídce Pietro Filipi.

Moderátorka ctila značku a na prezentaci kolekce pro podzim a zimu 2015/2016 oblékla model právě z českého řetězce. Obvykle cudná Smetana překvapila v dámském smokingu z kolekce Silverline navržené Ivanou Mentlovou s lesklými klopami, pod který oblékla transparentní blůzu, jež záměrně odhalovala krajkovou podprsenku se svítivě růžovými prvky. Zjevně se jedná o výjimečný výstřelek. „Dřív jsem byla v oblékání mnohem divočejší. Pár let jsem si nebyla vědoma toho, co by měla vědět každá žena. Buď je možné ukázat dekolt, nebo nohy. V mém šíleném studentském období, kdy jsem chodila každý pátek tančit, jsem byla schopná vyrazit ven v šortkách a korzetu,“ práskla na sebe s úsměvem Emma.

V neděli si Emma Smetana nenechala ujít přehlídku úspěšné české designérky Petry Ptáčkové. „Je to moje kamarádka. Před čtyřmi lety jsem ji učila francouzštinu předtím, než odjela na pařížskou módní školu,“ říká Smetana.

Emma Smetana nebyla jediná, která během pražského svátku módy ukázala prádlo. Hitparádu dalších odvážlivkyň vám brzy přineseme v další reportáži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám