Hlavní obsah
Článek

Američanka s největším umělým poprsím se rozhodla zátěž na svém hrudníku ještě zvětšit. Prodělá sedmatřicátou plastickou operaci, přičemž to bude její třináctá augmentace ňader, a nechá si udělat prsa pro košíčky velikosti QQQ (17).

„Lacey Wildd, která má za sebou už dvanáct zvětšení prsou, implantáty v pozadí, liposukci, operaci nosu a augmentaci brady, tvrdí, že se cítí opravdu dobře, ale musí zhubnout,“ píše britský list The Star.

Sedmačtyřicetiletá Wildd je jednou z mnoha žen planety, které se snaží vypadat jako panenka Barbie. Aby měla útlý pas jako tato plastová figurka, dodržuje drastické diety, jimiž si však poškozuje zdraví.

„Celý můj svět se točí kolem mého poprsí. Pokaždé, když jdu na plastickou operaci, nejsem z toho v euforii, ale s nadšením myslím na to, jak budu vypadat po ní, že dokáže změnit mou vizáž,“ tvrdí Wildd.

Lékaři z její obsese nadšení nejsou. Podle nich ji každé další operativní zvětšení prsou může zabít. Nadšená není ani její dcera Jenaveve.

„Nemůžu s ní nikam jít bez toho, aniž se kolem ní srocují lidé. A ta prsa jako taková... je to nechutné,“ svěřila Jenaveve deníku The Star.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám