Hlavní obsah
Článek

Moderátor Zpráv FTV Prima a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) se znovu vrací k intenzivnímu trénování. Poté, co ukončil sportovní kariéru, hodně zpohodlněl a následky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Absence každodenních tréninků se na Šebrleho těle musela projevit. Pod oblečením toho není moc vidět, ale tipujeme nějaký ten špíček na břiše? „To je ještě slabé slovo, tam byl prostě špek jako prase, abych to uvedl na pravou míru. V jednu chvíli jsem se na sebe díval do zrcadla a řekl si: Dost!“ na plná ústa objasnil, proč se vrátil k intenzivnímu cvičení.

Vedle posilovny pravidelně běhá a v červnu se chystá připojit se k charitativnímu cyklistickému závodu Biketime Team Velo Challenge a pomoci Nadaci Terezy Maxové dětem. „Připravuji se na závod, abych byl plnohodnotným členem. Ti, kteří tam půjdou, si mě mohou vydražit a být v mém týmu,“ upřesnil Šebrle (právě výtěžek z dražby půjde na konto nadace).

Roman Šebrle začal se sportovní kariérou v roce 1995 na pražské Dukle, kde - často krví - propotil hodně trik. „Je pravda, že spousta těch tréninků hodně bolela, a pak se člověk tady na té čáře, spíš za ní, válel, a čekal, až mu odejde kyselina močová ze svalů. Ten pocit, kdy si myslíte, že vám svaly vyskočí z kůže, bych přál zažít každému.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám