Hlavní obsah
Článek

Wimbledonská vítězka Petra Kvitová (21) absolvuje kondiční trénink ve Vysokých Tatrách. Super.cz získal její exkluzivní fotografie z hotelu FIS, což je tradiční hotel pro sportovce v nadmořské výšce 1300 metrů. Mají tam prý ideální podmínky pro trénink. S Petrou ale není jen její trenér a fyzioterapeut Jozef Ivanko. Podezřele často se v její přítomnosti objevuje také slovenský miliardář Igor Rattaj.

První muž Tater Petře poskytl své zázemí. A bylo z čeho vybírat. Jeho společnost Tatry mountain resorts vlastní a provozuje nejatraktivnější lyžařská střediska a hotely v oblasti Nízkých a Vysokých Tater. Usiluje i o koupi SKI areálu Špindlerův Mlýn a polských areálů, aby svoje imperium ještě rozšířil za hranice Slovenska. "Petra by poté mohla jezdit trénovat i na druhou stranu Tater," smál se Rattaj.

Igor Rataj se chystá s Petrou navázat další spolupráci. V Tatrách by měl dokonce vzniknout i travnatý tenisový kurt Petry Kvitové. Pro mladou tenistku nebylo setkání s miliardářem ničím novým. Její trenér Josef Ivanko je totiž členem elitního J&T sport teamu, který založil miliardář Ivan Jakabovič, zakladatel investiční skupiny J &T.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám