Hlavní obsah
Článek

Slovenská zpěvačka Tina bojovala s váhou už u prvního syna Lea, ani po porodu druhého potomka, dcery jménem Tia Lilianna, se nedokáže dostat zpět do formy. "Diagnostikovala jsem si celkem přesně příčinu své únavy. Necítím se dobře ve svém těle. Už jsou to dlouhé měsíce, co si likviduju klouby nadměrnou váhou a horší než fyzicky je to zvládat psychicky," přiznala otevřeně Tina.

"Včera mi skončilo šestinedělí. Nechystám se rýsovat, zdvihat činky, podávat nadlidské výkony a běhat maraton, na to je ještě brzy. Potřebuju se jen trošku hýbat," říká Tina.

"Už na mě nemusíte chodit s blbostmi, že to půjde dolů samo, nebo to dostanu dolů při dětech. Tyto bludy si nechte pro nezkušené prvorodičky. Když se narodil Leo, dva měsíce po porodu se mě na ulici paní beze studu zeptala, kdy budu rodit. Ani rok po porodu jsem nenosila stejnou velikost a zakrývala jsem se velkými mikinami. Ne, při dětech to nejde samo dolů a při kojení už vůbec ne," říká rázně.

I když má těch pár kilo navíc, mateřství ji naplňuje a za nic by neměnila. "Nikdo si neužívá mateřskou více než já," říká Tina, která si chce denně najít 15 minut na cvičení. "Mléko mi určitě neodejde, na to bych musela pravidelně podávat výkony na úrovni profi sportovce. Do diety nejdu zaručeně. Nejen kvůli kojení, ale kvůli tomu, že to u mě nemá smysl. Miluji jídlo, takže v tomto směru musím mít jistou svobodu. To ale neznamená, že na delší čas nevyloučím sladkosti a tučná jídla," vysvětluje svým přátelům na sociální síti.

"Za měsíc přinesu výsledek, jestli nějaký bude. Můj začátek se ponese v duchu kardio tréninku, lehčích intervalových tréninků doma na zahradě s mužem, dlouhých procházek s kočárkem a šlapání do kopce. Ve stravě uberu, ale tak, abychom nebyly nešťastné já ani Anička," dodala Tina.

Reklama

Další články

Načítám