Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

S přicházejícím jarem do žil zpěvačky Magdy Malé (56), kterou si můžete pamatovat z řady muzikálů, proudí nová energie. Poslední měsíce pro ni nebyly právě nejveselejší. Přišla o svého milovaného bratra, který zahynul pod koly vlaku a v muzikálu Dracula nakonec také nevystupuje.

„S vedením divadla jsem se nakonec dohodla na ukončení spolupráce po dvou mnou odehraných úspěšných představeních, a to ne z důvodů uváděných v médiích, ale kvůli tomu, že se neustále měnily původně dohodnuté podmínky. A to bylo z mé strany již neakceptovatelné. Na operaci s páteří se rozhodně nechystám,“ uvedla před pár dny zpěvačka na své sociální síti.

„Už je to za mnou a nechci se k tomu vracet. Koukám se dopředu,“ dodala pro Super.cz Magda, která po čase změnila barvu vlasů, upustila od černé a nechala se zesvětlit. A aby toho nebylo málo, nasadila tvrdou dietu. „Po páté hodině už nic nejím, úplně jsem vysadila přílohy a piju jen vodu, nebo čaje. Prvních pár kilo mám dole, ale flintu do žita rozhodně ještě neházím,“ dodala Magda, na které je první váhový úbytek už vidět. Posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám