Hlavní obsah
Článek

Partner modelky a moderátorky Hanky Mašlíkové (41), náš bývalý nejlepší zápasník MMA André Reinders se po třech letech vrátil do klece. S doposud neporaženým amatérským Mistrem světa, Italem Allesiem Di Chiricem se utkali o titul Mistra Evropy. My jsme s Andrém mluvili krátce před zápasem, který pro něj nakonec bohužel nedopadl vítězně.

"Cítím se vyrelaxovaně, člověk nesmí mít před zápasem příliš stres, já mám tepovku 60, když nastupuju. Strach nemám, jsem i flegmatik, občas mi trenér i říká, že mě musí profackovat před zápasem, abych bojoval od začátku," usmíval se André, pro kterého byl návrat velkou výzvou.

"Vracím se po třech letech, když jsem byl mladší, tak pořád člověk šel za nějakým cílem, zápas byl stres, překážka. Dneska si to jdu užít. Když to dopadne dobře, budu jen o to radši. Do zápasu dám všechno, buď to vyjde, nebo nevyjde," upřesnil André, který nedávno absolvoval plastiku mnohokrát zlomeného nosu. "V nejhorším si ho nechám zase opravit, stanou se horší věci v životě," usmál se.

Bohužel André prohrál s o osm let mladším bojovníkem z Itálie ve třetím kole na technické K.O. Rozhodčí předčasně kolo ukončil kvůli Reindersově zranění v obličeji.

Reklama

Další články

Načítám