Hlavní obsah
Článek

Úspěšná spisovatelka, moderátorka a majitelka nepřehlédnutelného dekoltu se dnes zařadí mezi šedesátnice. Vzhledem k jejímu ironickému smyslu pro humor si však Halina Pawlowská (69) z přibývajícího věku nebude dělat vrásky, stejně jako z přebytečných kil.

Nejznámější česká boubelka svou kyprou postavu na televizní obrazovce předvádí už přes 20 let. V minulosti se sice několikrát pokoušela zhubnout, ale nakonec se smířila s tím, že oblé křivky k ní neodmyslitelně patří. Halina je pořádný kus ženské, což ocení nejen pánové se slabostí pro holky "krev a mlíko", ale také dámy, jimž plnoštíhlá celebrita zvedla sebevědomí.

Jedna z nejprodávanějších domácích spisovatelek a držitelka Českého lva za scénář ke komedii Díky za každé nové ráno se skrze svou literární tvorbu dokázala vypořádat i s nepříjemnými situacemi včetně smrti manžela. V současné době ji diváci mohou vidět v seriálu Doktoři z počátků i pořadu U Haliny v kuchyni, kde se prezentuje jako vyhlášená gurmánka.

Když se Pawlowská objeví ve společnosti, díky mohutnému dekoltu je vždy středem dění. V galerii najdete nejodvážnější outfity Halininy, v nichž dokázala, že jí příroda v oblasti hrudníku dopřála tolik materiálu, že poté musela šetřit na dalších pěti ženách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám