Hlavní obsah
Článek

Vypadá jako andílek a moc dobře to o sobě ví. Tomáš Řepka (50) a Vlaďka Erbová (42) mohou slavit třetí narozeniny vymodleného dítěte Markuse, o kterém hlavně modelka říká, že je největším oříškem jejího života. „Až jednou dospěje, bude ještě větší osobnost než tatínek,“ tvrdí.

„Je sice znamením Ryba, ale povahou jednoznačně Beran. Opravdu jsem se musela radit se všemi různými odborníky, abych přišla na to, jak na něj. Věty oznamovací či rozkazovací ignoruje, má svůj vlastní názor. Neplatí na něj vůbec nic, naše jediná šance je hodně ho chválit, vše mu vysvětlovat a povídat si. Sice je to těžké, ale tyhle povahové rysy se mu jednou budou hodit, bude mít lokty a dokáže se rozhodnout,“ myslí si Vlaďka.

Kdo by čekal, že Tomáš Řepka, který na fotbalovém hřišti budil u soupeřů velký respekt, bude pro dítě větší autoritou, ten se mýlí. „Tím, že se stal jeho tátou v pozdějším věku, a protože Markus je jeho dokonalý genetický klon, tatínek se z něj div že nepodělal. Když maminka rozhodne, že něco nebude po jeho, běží malý plakat nebo pro odpuštění za tatínkem,“ směje se.

I ony pověstné blikance už prý zažil. „Nedávno se vrátil ze školky se škrábancem na obličeji. S chlapečky o dva roky staršími se popral o mašinku. A vyhrál,“ kroutí hlavou Erbová.

„Markus ví moc dobře, jak vypadá. Často přijde, udělá nevinný výraz, zamrká očima a pro mě je pak těžké udržet se a neroztát. Lehce si poradí i s devítiletou sestrou Viktorkou. Ta je hodná jak anděl a u nás to není tak, že by ubližovala ona jemu, ale naopak. Na druhou stranu i přesto, že je to někdy vyčerpávající, jsme jako rodiče rádi, že nemáme dítě, které kam posadíte, tam ho za půl dne najdete. O všem se radíme a diskutujeme. A z toho mám velkou radost,“ dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám