Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Inna Puhajková (38) se úplně poprvé na veřejnosti objevila se svým přítelem, fotbalistou FC Vysočina Jihlava Petrem Tlustým. Nenechali si ujít zápasy MMA v kleci, kde o titul Mistra Evropy usiloval André Reinders, partner modelky Hany Mašlíkové (41), která také svoji kolegyni z Novy na zápas pozvala.

Inna velmi neslušně dorazila s partnerem o hodinu později a domáhala se svého místa. Dokonce tak, že zvedla ze židle během jednoho ze zápasů Bena Cristovaa, že má sedět u stolu vedle, a tam naopak zase vyprovodila Kateřinu Kristelovou (44), která podle Inny také měla sedět jinde.

"Vyžaduji zasedací pořádek, já chci sedět vedle Petry Svobody, já se na Péťu těšila," pořvávala Inna jak čtyřleté dítě, kterému vezmete karamelku. Ostatní celebrity jen nechápavě kroutily hlavou nad tím, že se Inna chová nepatřičně. "Předvést tohle moje malá dcera Claudinka, tak dostane pár facek. A ta by vzhledem ke svému věku na to měla větší nárok," pousmála se Kristelová. A co na to přítel Puhajkové? Jen sledoval, jak se ostatní hosté jejímu směšnému výstupu chichotají, ale ke slovu se neměl.

Když konečně dostali s přítelem svoji židličku (stůl byl v místě, kde do ringu skoro nebylo vidět), vydrželi sedět asi dvacet minut. Pak šli hledat místo na tribuně mezi dalšími hosty, protože odtud vidět naopak bylo. Židle, o které Inna deset minut usilovala, zůstaly volné.

Také jsme si všimli, že si tenhle páreček zřejmě nemá moc co říct. Ani jednou na sebe nepromluvili, Inna si neustále s někým esemeskovala a chudák fotbalista jen z nudy pokukoval kolem sebe.

Reklama

Další články

Načítám