Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprsatější finalistka Jelizaveta Černěcká stojí před rozhodnutím, jestli má podobně jako úřadující Česká Miss Gabriela Franková vsadit na svá prsa, nebo raději hubnout. Během semifinále se pyšnila poprsím velikost E, a od té doby zhubla tolik, že jí zůstala pevná déčka.

Sami můžete posoudit, jestli je postava finalistky letošního ročníku tak akorát, nebo by měla ještě zhubnout. Jelizaveta, které její přátelé neřeknou jinak než Líza, totiž nafotila odvážné snímky, kde víc odhaluje, než skrývá.

„Focení jsme měli už dlouho domluvené, ovšem díky povinnostem v České Miss jsme to museli dlouho odkládat,” uvedla pro Super.cz Líza. „S Tomášem nefotím poprvé, vždy má vedle sebe pohodový a profesionální tým lidí. Když jedu na focení s ním, tak vím, že mám o zábavu postaráno a že se kromě dostavení se v uvedený termín nemusím o nic starat,” říká Jelizaveta Černěcká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám