Hlavní obsah
Článek

Na světě není moc tanečníků, kteří by se za svůj kariérní život dočkali mezinárodního ohlasu. Maddie Ziegler se to podařilo ještě jako dítěti. Největší zásluhu na tom má australská zpěvačka Sia (39), která talentovanou dívenku obsadila už do několika svých videoklipů.

Díky tomu, že se z písní staly hity, se všichni začali zajímat i o malou baletku v blond paruce, která se poprvé jako jedenáctiletá objevila v klipu k písni Chandelier, která získala čtyři nominace na cenách Grammy. Maddie přitom za celou dobu prakticky nevyjde ze záběru.

Na tento úspěch navázala Sia dalším obsazením dnes dvanáctileté Maddie, tentokrát do klipu Elastic Heart, který v počátcích vzbudil vlnu pohoršení. V soundtracku k filmu Hunger Games: Vražedná pomsta s Maddie bojuje v kleci polonahý herec Shia LaBeof (28), což mnohým přišlo neetické a hlavně pedofilní. Sia se následně za vyznění klipu omluvila s tím, že Maddie se Shiou představovali zvířata v kleci a jen oni byli schopni naplno vyjádřit emoční podstatu písně.

Reklama

Další články

Načítám