Hlavní obsah
Článek

Za tři roky sice Robert Vano oslaví sedmdesáté narozeniny, jeho přítele mu ale závidějí i o padesát let mladší ročníky. Slavný fotograf s ukrajinskými kořeny totiž už několik let žije ve společné domácnosti s třiadvacetiletým pohledným tanečníkem.

„Mým ideálem mužské krásy musí být vysoký, krásný a mladý chlap,“ svěřil se nám Robert Vano na tiskové konferenci soutěže Gay roku, kde zasedl v porotě. Krasavce má prý fotograf i doma a jeho vztah i přes, nebo právě pro takový věkový rozdíl jen kvete. Už sedm let.

„Funguje to proto, že jsem víc jak o čtyřicet let starší - máme proto každý různý program. Já vstávám v šest a on spí do jedné hodiny, já usínám večer v devět a on teprve jde tancovat. Díky tomu, že jsem unavený a už se mi některé věci nechtějí dělat, tak mu dávám prostor, který jsem třeba sám potřeboval, když mi bylo dvacet,“ prozradil Vano svůj recept na fungující partnerství stejnopohlavního páru s tak výrazným věkovým rozdílem.

Robert Vano prožil za svůj život čtyři zásadní vztahy. Ten poslední pro něj přišel prý ale natolik pozdě, že si nedovede představit, že by ho posunul na další úroveň zasnoubení, nebo snad registrovaného partnerství.

„Nechci jít do nějakého oficiálního vztahu. Já bych nikdy nechtěl žít se starým člověkem. Snažím se proto do toho vžít a představit si, jak bych se cítil, kdybych žil s člověkem, kterému bude třeba osmdesát,“ říká Vano a s úsměvem dodává, že by pro něj byla ale jistě hezká představa, kdyby ho jeho partner ve stáří vozil na vozíčku po Václavském náměstí.

Reklama

Další články

Načítám