Hlavní obsah
Famous
Článek

Na začátku června rapper Ja Rule (35) nastoupil dvouletý trest odnětí svobody za nedovolené držení a užívání zbraní. Tento týden musel ale hudebník k soudu znova. A to za krácení daní. Soudce mu nařídil, aby zaplatil státu 1,14 miliónu dolarů (asi 19,7 miliónu korun) a odseděl si za finanční podvody 28 měsíců. Rapper si nakonec oddechl, když mu soudce oznámil, že oba tresty bude vykonávat souběžně.

Délka odnětí svobody se mu tedy nebude sčítat. Maximálně si tak hudebník odsedí oněch 28 měsíců, které mu vyměřil Federální soud v New Jersey.

„Velmi jsme se obávali potenciálních výsledků a myslíme si, že toto rozhodnutí je velmi férové a že soud ho vzal v úvahu jako jedince a velmi si toho vážíme,“ oznámil rapperův právník Stacey Richman.

Sám Ja Rule před červnovým uvězněním ke svému trestu prohlásil: „Zákony jsou zákony. Není nic, co bych mohl opravdu udělat, jen se tomu přizpůsobit. Víte, snažím se nelitovat ničeho, co v životě dělám, protože člověk prochází životem a dělá věci a za ty si může. Vlastní je.“

Reklama

Další články

Načítám