Hlavní obsah
Článek

Nerozlučná dvojka Katie Holmes (45) s dcerou Suri v pondělí opět vyrazila po nákupech. Tentokrát holky zabrousily do obchodního centra Topanga Mall v Los Angeles. Suri vynechala sandálky na podpatku a raději se oblékla ležérně a přiměřeně svému věku do šortek a trička. I její maminka dala přednost pohodlí a džíny s teniskami doplnila jen o bavlněné tričko.

Herečce, která si ve volném čase nepotrpí na příliš důkladné nahazování fasády, sice nehrozilo žádné škrcení v podprsence, ale na druhou stranu by jí její nošení určitě neuškodilo. Možná měla pod tričkem poprsí jen špatně ‚uspořádané‘, ale dojmu každého ňadra v jiné výšce to jen přispělo.

O Holmes se ale v poslední době mluví v úplně jiné souvislosti. Na povrch totiž vyšel její dlouho utajovaný vztah s kolegou Jamiem Foxxem (47), o němž se spekulovalo už loni. Magazín People však přišel dokonce s informací, že tvoří pár už více než rok a ten samý den se v konkurenčním US Weekly objevily fotografie, jak se herci drží za ruce. O to méně vřelé jsou ale prý její vztahy s ex Tomem Cruisem (61), s nímž se Katie rozvedla v roce 2012 po šesti letech manželství. Prý spolu už ani nemluví a komunikují spolu pouze kvůli dceři skrz prostředníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám