Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poté, co britský zpěvák Sam Smith dosáhl až na nejvyšší vrchol hudebního šoubyznysu, začal pracovat na své vizáži. Jako nepříliš atraktivní cvalík sice triumfoval na udílení cen Grammy, ale zpívající gay pochopil, že si bez nadváhy získá mnohem početnější publikum.

Sam se sice vždy mohl pochlubit podmanivým hlasem, ale když se objevil na pódiu, fanynky ani fanoušci při pohledu na něj neomdlévali. Teď se ale všechno změnilo, protože obézní zpěvák vyhlásil nadbytečným kilům válku. Díky změně jídelníčku a návštěvám posilovny jeho váha rapidně klesá. Sam během pouhých dvou týdnů zhubl šest kilogramů, což se projevilo především na jeho dříve kulatém obličeji.

Dvaadvacetiletý hudební objev letos posbíral čtyři ceny Grammy, čímž zastínil podstatně zkušenější interprety, kteří se nestačili úspěchu zavalitého mladíka divit. Pokud ovšem Sam dorazí na příští ročník, bude k nepoznání.

Na fotce z posilovny je znát, jak moc ztratil na objemu. Nová vizáž mu velmi prospívá, a pokud bude ve své proměně pokračovat, posměšné poznámky o tlustém gayovi budou patřit minulosti. Sam však bude muset trvale přehodnotit svůj postoj ke stravování. Ještě nedávno totiž prohlašoval, že jídlo je jeho nejoblíbenější věcí na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám