Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ani měsíc, co Lucie Bílá (58) neuhlídala zvědavé fotografy, kteří jí na tiskové konferenci k turné s Arakainem nakoukli pod sukni. Včera se během představení obnovené premiéry muzikálu Carmen historie opakovala. Kombinace atomové energie z projektu nadšené zpěvačky, krátké sukně a fotografů lačnících po senzaci prostě dělá své.

Kromě toho, že bylo v případě zlaté slavice na co se koukat, tak nebyla nouze o novinky. Zpěvačka se jednak rozpovídala o svém údajném rozchodu s Petrem Makovičkou a také mluvila o chystaném comebacku muzikálu, který jí byl napsaný na tělo.

Poslední představení odehrála Bílá v červnu roku 2012, vše má prý ale v živé paměti a bude se jí to lehko „oprašovat“. „Během pár chvilek si připomeneme prostor a budeme to umět. Máme tohle představení pod kůží. Carmen je jako nejlepší kamarád, kterého když vidíte, tak si řeknete větu. Než ji dopovíte, tak může uplynout třeba rok, pak si to dopovíte, a ono se nic nezmění,“ vysvětluje Lucie, která má pocit, že představení fakticky nikdy nepřestala hrát.

„Pokud by se mě někdo zeptal, jestli bych si zahrála znovu v muzikálu Dracula, tak bych odmítla. Je to přece jen už dvacet let, co jsem se naposledy nechala zahryznout. Teď už jsem úplně někde jinde, jsem od toho na hony vzdálená a jinde, že bych kousla já toho upíra. Carmen jsem ale prostě já, jelikož jde o vášeň, o lásku a o život.“

V představení se prý mnoho nezmění. „Když něco funguje, proč to měnit? Jsem ráda, že se nic nemění a že se budu potkávat se svými kamarády,“ říká Bílá.

Jedná se o muzikál, ve kterém Bílá ale skutečně tancuje. Bude muset nějak trénovat? „Dokonalou průpravu na Carmen prožívám aktuálně na turné s Arakainem. Obě věci jsou velmi podobné - jsou velmi temperamentní, vášnivé a je to mazec,“ vysvětluje zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám