Hlavní obsah
Článek

Soutěžit se dnes dá opravdu ve všem. O Spojených státech to platí dvojnásob. V roce 2009 se tam začalo soupeřit v takzvaném Air sexu, což lze vysvětlit jako pantomimou předváděný sex v jeho nejrůznějších podobách. Odvážlivci, kteří se účastní šampionátu v Air Sexu, v sobě musí mít notnou dávku exhibicionismu, protože ukazovat kopulační pohyby, orální sex či další sexuální praktiky před kamerami a početným obecenstvem, rozhodně nebude nic pro stydlíny.

Většina ze soutěžících, mezi nimiž bylo i několik kurážných slečen, si na povzbuzení muselo dát před svým vystoupením panáka. Samotní organizátoři šampionátu se domnívají, že to není nic náročného a přirovnávají Air sex k hraní na imaginární kytaru.

Pravidla šampionátu jsou velice jednoduchá. Jedinec musí sám se sebou předvést erotické číslo, ale nesmí se svlékat úplně do naha a veškerá vyvrcholení musí být simulována (nebo alespoň by měla být). Jinak je možné jakýmkoli způsobem zapůsobit na porotu, publikum a prostřednictvím internetu i na kohokoli na světě.

Mistrovství, jehož celý název zní Air Sex World Championship odstartovalo v roce 2009 ve 14 městech po celé Severní Americe, od Atlanty, přes Toronto až po Tucon. Z jednotlivých kol jsou vybráni vítězové, kteří se pak utkají ve finále. To se obvykle koná v říjnu v americkém Austinu.

Související témata:
Pantomima

Reklama

Další články

Načítám