Hlavní obsah
Článek

O rozchodu Lucie Bílé (57) s Petrem Makovičkou se psalo jako o hotové věci. Zlatá slavice ale o celé věci otevřeně promluvila a ukázalo se, že všechno může být jinak.

S Bílou jsme se setkali na tiskové konferenci pořádané u příležitosti obnovení představení Carmen. O milovaném muzikálu, který se bude hrát od června opět v Hudebním divadle Karlín, zpěvačka mluvila s nadšením, když přišla řeč na vztahy, nastavila mnohem diplomatičtější tón.

„Náš vztah je nemediální a předpokládám, že to tak do budoucna zůstane. Nikdo dlouho nevěděl, že spolu vůbec chodíme, tak ať si každý domyslí, jak to máme mezi sebou teď,“ říká Lucie, která si po několika nevydařených manželstvích hodlá, co se vztahů týče, udržovat novináře od těla. „Jestli se něco v našem vztahu změní, tak si buďte jistý, že o tom nikdo nebude vědět.“

Bílá s Makovičkou stále žije v jedné domácnosti. „Jsem ráda, že spolu můžeme žít. Mám vedle sebe anděla,“ říká Lucie.

Zpěvačka sice nepopřela možnou partnerskou krizi, z její bezprostřední reakce se ale zdálo, že ji s Makovičkou stále pojí silné pouto. „Jestli si na něj některá brousí zuby, tak ať ještě chvilku počká. Petr je anděl a já ho jen tak k nějaké jiné nepustím,“ smála se Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám