Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není zvykem, že by celebrity vypadaly na svůj věk. Ty mladší ze sebe rády tvoří dospělejší, starší naopak dělají psí kusy kvůli omlazení. Vanessa Paradis ale asi o svěží vzhled nestojí a bude stárnout tak, jak jí určí příroda.

Ač se to nezdá, francouzské zpěvačce a herečce, která je maminkou patnáctileté Lily-Rose a dvanáctiletého Johna Christophera, je pouhých dvaačtyřicet. Když si byla v pondělí s partnerem Benjaminem Biolayem v losangeleské kavárně pro svůj ranní přísun kofeinu, byla oděná do slušivé sukně s tričkem a džínové bundy. Před sluncem se navíc chránila kloboukem v safari stylu, přesto bychom jí blížící se padesátku klidně věřili.

Doufejme, že francouzský muzikant, herec a hudební producent Biolay stejně starou Vanessu po čase neopustí a nevymění ji za mladší model, jako to udělal Johnny Depp (51). Ten ani po čtrnácti letech vztahu matku svých dětí nepožádal o ruku, ale mladičkou kolegyni Amber Heard pojal za manželku už po dvou společných letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám