Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) smutek z nevěry manžela Vaška zahání prací. Patří mezi nejvíce sexy české herečky. Přesto se jí nevěra v manželství nevyhnula. Alice sama přiznala krizi s manželem, ale k rozvodu se zatím nemá. Důvod je jediný. Oba chtějí být především rodiči svých malých dětí Aličky a Vašíka. Herečka je schopná manželovu nevěru odpustit.

"Rozhodně nemluvíme o rozvodu. Podstatné je, že já i můj muž se pečlivě staráme o naše děti," řekla Bendová, která v posledních týdnech musela řešit nejen manželskou krizi, ale také zdravotní problémy. V motolské nemocnici ji operovali kvůli akutnímu zánětu slepého střeva.

Nyní už je v pořádku. Hned po návratu se vrhla do práce. Za pořádně tučný honorář fotila pro luxusní německou firmu. "Bylo to rychlé focení. Za den to bylo hotové. Fotila jsem pro německou kosmetickou značku Abalico, jejíž tváří jsem se stala na rok," prozradila Super.cz Bendová.

"Alici jsme si vybrali, protože je nádherná. Navíc je vnitřně krásná," prozradila manikérka Jana Perná, která herečku pro kampaň vybrala. Znají se dlouhé léta. "K Janičce chodím šíleně let do jejího studia na pedikúru, manikúru, na gelové nehty a nemůžu si vynachválit prodloužení řas. Od té doby už nevím, co je řasenka," dodala krásná Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám