Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (42) žije již dva roky s přítelem, režisérem Vojtou Moravcem. Na svatbu to ale zatím nevypadá. Jedny zásnuby už má Sandra za sebou, byla zasnoubená s Janem Nejedlým, se kterým žila pět let.

Jak to vidí se současným partnerem? "To není otázka na ženskou. Tohle nemůžu ovlivnit, to musí přijít nějaká nabídka. Důležité je, že se máme rádi. Ale nejsme spolu tak dlouho, abychom udělali takový krok," řekla Super.cz Sandra, která s partnerem dorazila do obchodu pro psí mazlíčky, který finančně podporuje útulek, ze kterého pochází fenka Sandry Bambule.

"Vojta mě doprovází, když jde o dobrou věc. Doprovází mě tam, kde to má smysl. Dneska jsme tady kvůli Dogpointu, ze kterého pochází můj pes. Před třemi lety jsem přijala nabídku na focení kalendáře a dostala jsem Bambuli na pózování. Výsledek byl, že jsem si odfotila a psa si s sebou odnesla domů. Byla ještě štěně, měla za sebou ale negativní zkušenost, psychika tehdy byla hodně špatná. Po třech letech, co ji mám, je úplně zahojená," dodala Nováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám