Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Decastelo (45) neskrývá skutečnost, že se jí stále nepodařilo dostat na svou původní váhu a neustále oplývá několika kily navíc, které jsou při její výšce sto šedesát tři centimetrů prostě vidět.

Její stávající stav skýtá totiž jisté výhody. „Už si ani nepamatuju, kdy jsem měla tak velké a pevné poprsí, když nepočítám těhotenství a dobu po něm,“ vyprsila se v přiléhavých šatech s rafinovaným střihem skrývajícím bříško moderátorka na tiskové konferenci soutěže Gay roku, kde bylo představeno deset finalistů, a provokativně své přednosti srovnávala s exmanželkou svého současného manžela Štěpánkou Decastelo (45), jejíž obří silikonové vnady jsou v českém šoubyznysu už pojmem. „Tebe všichni řeší, ale mě si nikdo nevšimne, že jsem zhubla dvacet kilo,“ krčila rameny Štěpánka. Na to měla sebevědomím překypující Eva okamžitou odpověď. „Ty jsi ale nedávno porodila dítě, milá zlatá,“ smála se.

První ročník soutěže Gay roku bude Eva moderovat s Janem Jakubcem. Mezi porotci nebudou chybět třeba moderátor Aleš Cibulka a jeho partner, dabér Michal Jagelka, stylista Filip Vaněk nebo zpěvák Jaro Smejkal či Anife Vyskočilová. Finálový večer se pak uskuteční 13. června 2015 v pražském klubu Mecca.

Reklama

Další články

Načítám