Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve třiadvacetiletá zpěvačka Catherine Harding porodila holčičku, čímž udělala ze svého dnes již bývalého slavného přítele pětinásobného otce. Na Oscara nominovaný herec Jude Law (42), který byl v roce 2010 hlavní hvězdou filmového festivalu v Karlových Varech, má tak potomky se třemi různými ženami, ale ani s jednou nežije.

„Mohu potvrdit narození dcery Juda Lawa a Catherine Harding. Oba jsou nadšení a přejí si, aby bylo s ohledem na jejich dítě respektováno jejich soukromí,“ sdělila stručně hercova mluvčí.

K početí dítěte přitom podle zahraničních serverů došlo na přelomu loňského května a června v České republice, kdy zde Law natáčel scény k filmu Špión s Jasonem Stathamem či Melissou McCarthy.

Herec, jenž zazářil například ve snímcích Návrat do Cold Mountain, Road to Perdition, A.I. Umělá inteligence nebo Sherlock Holmes, byl ženatý s kolegyní Sadie Frost. Z manželství má tři děti - osmnáctiletého Raffertyho, patnáctiletou Iris a třináctiletého Rudyho. Několik let strávil i s herečkou Siennou Miller. Čtvrté dítě má z románku s americkou modelkou Samanthou Burke.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám