Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nádherná topmodelka Pavlína Němcová (52) nafotila pořádně sexy snímky. Na luxusních vozech za desítky miliónů nafotila rajcovní fotky pro autosalon, který řídí její partner Milan Vopička. Ten také společně s celým týmem focení asistoval.

Němcová se fotila v krátkých šatičkách. Byla neskutečně sexy. Ve svých 36 letech je matkou plnoletého syna Alana a vypadá skvěle. "Nechala jsem si odoperovat prsa, protože velká v modelingu nefrčí. Prodloužit nohy, aby byly ultradlouhé. Ne, plastiku fakt žádnou nemám," směje se topmodelka Němcová. "Starám se o sebe přiměřeně jako každá normální ženská. Občas kosmetika, občas cvičení. Nic extra," usmívá se nádherná Pavlína, která překvapivě přiznala, že ji práce modelky nikdy nenaplňovala.

"Modeling mě nikdy nebavil. Využila jsem toho nejvíc ve dvaceti, když jsem se rozváděla. Musela jsem se postavit na vlastní nohy a být soběstačná. Byla to pro mě forma obživy. Vždycky jsem to brala takhle. Když mě chce někdo fotit a ještě mě za to chce dobře platit, tak bych byla blbá, abych do toho nešla," prozradila moderátorům Tomášovi Novotnému a Tomášovi Zástěrovi v pořadu Bičování celebrit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám