Hlavní obsah
Článek

V životě hollywoodského herce Vina Diesela (47) se sešly hned dvě radostné události. Během krátkého časového rozpětí se dočkal třetího dítěte i sedmého pokračování úspěšné adrenalinové série Rychle a zběsile, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního roku.

Drsňák z akčních filmů měl původně obavy, že se porod jeho partnerky Palomy Jimenez odehraje přímo v době slavnostní premiéry filmu Rychle a zběsile 7, který na začátku dubna dorazí do kin po celém světě. Jeho drahá polovička si však pospíšila, a Dieselovy pracovní povinnosti tak nejsou ohroženy.

Herec se zprávou o narození třetího potomka pochlubil na sociální síti, kam ovšem namísto podrobnějších informací napsal jen text písně What a Wonderful World z repertoáru Louise Armstronga. Na pohlaví a jméno jeho miminka si tak fanoušci budou muset počkat.

Paloma Jimenez už Vinu Dieselovi porodila dceru Haniu (6) a syna Vincenta (4). Ani po třetím dítěti s ní však neplánuje svatbu, již prý slavný herec ke spokojenému rodinnému životu nepotřebuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám