Hlavní obsah
Článek

Elegantní, neutrální a přesto zcela nová. Obuv pro letošní jaro a léto představuje dokonalý mix luxusních linií, atraktivních materiálů a neformálního stylu. Akcent komfortu je všudypřítomný. Vyznavačům široké nabídky zboží a špičkového servisu jistě není zapotřebí on-line prodejnu Shoemaker představovat. Schopnost oslovit a uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka bezezbytku naplňuje i právě představená nová kolekce.

Bugatti – atraktivní vyrovnanost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slovo má jednobarevnost. Čistota střihu a objem tvarů vysílá signál pro modernost, jejíž význam emotivně podtrhují neutrální a klidné barvy. Individualizace aktivuje vzrůstající touhu po citovosti a emoční vyrovnanosti a otvírá prostor těm, kteří nemusí, resp. nechtějí okolí nic dokazovat. Při tom všem je tato pánská vycházková obuv Bugatti nepřehlédnutelná a mimořádně pohodlná.

Gabor – komfort především

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoká kvalita se neobejde bez špičkových materiálů. I oblíbený klasický chelsea střih získal zcela nový rozměr a díky diskrétním tónům s dokonalou povrchovou úpravou doslova vyzařuje modernost, klid, ale i pozoruhodnou energii. První housle v symfonii jedinečných vlastností obuvi Gabor tradičně hraje komfort.

Hispanitas – rafinovaný sex appeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalá, smyslná a čistá. Přímá linie doplněná o retro prvky uchvátí svou jednoduchostí. Neutrální barvy - počínaje bílou a konče černou - dominují. Světlé tóny nikdy neomrzí. Jsou zvýrazněny lakovou usní a kovovými efekty. Zdobné prvky vystupují diskrétně a v celku pak tvoří perfektní doplněk, který podtrhuje ženskost.

Mustang – formálně neformální

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Líbivou klasickou linii Mustang okořenil svou typickou nespoutaností. Slovo dostaly detaily a formální se stalo neformálním. Vznikla dokonale stylová dámská obuv s retro prvky a získala atraktivní nadčasový rozměr. Výraznou roli ve vzhledu hraje barevnost tón v tónu se stíraným efektem. Výrazná podešev imitující dřevo celek podtrhuje.

Pikolinos – měkkost vede

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měkká? Tak raději ještě měkčí - měkkost je in! Tato kouzelná vlastnost ovládá všechny linie sezony. Pružná podešev i pohodlný podpatek jsou v každém případě naprostou nezbytností. Špičkovým měkkým materiálům se dostalo precizního zpracování i v těch nejmenších detailech, které se tak stávají nepřehlédnutelnou součástí exkluzivního designu.

Další články

Načítám