Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Benjamínek klanu Kardashian-Jenner proslulého díky rodinné reality show pochopil, že v modelingu dostala zelenou sestra Kendall (28), a tak se možná Kylie Jenner (26) vydala spíš ve stopách ještě slavnější sestry Kim (43). Jak sama Kylie nedávno přiznala, zaoblila se během posledních měsíců o sedm kilogramů, které se však usadily na těch nejlepších místech.

Sedmnáctiletá Kylie se stala novou tváří kosmetiky Nip+Fab a nejen to, byla dokonce jmenována mezinárodní ambasadorkou této pleťové značky. Podle jejich prezidentky Marie Hatzistefanis padla volba na Kylie, jelikož je podle ní populární, správně drzá a představuje ikonu krásy.

Na sobotní prezentaci přípravků v obchodním centru Westfield Shepherds Bush v Londýně dorazila však v takovém modelu, že nikdo neřešil, co Kylie, o níž se už mluvilo i v souvislosti s přifouknutými rty či vztahem s rapperem Tygou, jenž opustit partnerku Blac Chynu i s malým synem, vlastně propaguje...

Reklama

Další články

Načítám